PETPROTECT Katzenkrankenversicherung

Katten / huiskat veiligheidstips, kat-veilig appartement, uitgang kat-veilig veilig, zodat de kat niet wegloopt – wegrennen en ontsnappen van huiskatten te voorkomen. Met kattennet, telescoop dagen en sommige ideeën maken het appartement veilig voor de kat.

De uitgang van een appartement beveiligen – zodat katten niet weglopen – Veiligheidstips voor katten

In 2008 woonde ik in een kleiner appartement dan voorheen. In mijn oude pad was het geen probleem om weg te rennen. Mijn kat bleef overdag in de keuken. Toen ik het appartement binnenstapte, ontgrendelde ik de voordeur. Toen sloot ik me achter me en opende de deur van de keuken. Mijn kitten kwam ook nog eens bij me langs en ik had geen enkel probleem met wegrennen.

Mijn 2008 stand was iets kleiner dan voorheen, is goed gesneden, maar heeft niet de luxe van een hal. Dus ik moest met iets scherpzinnigs komen zodat ze er niet mee weg kon komen.

Beveiligd appartement en uitgang voor kat – cat-safe appartement

Ik had het volgende nodig:

  • 6×3 m kattenbeschermingsnet
    • de grootte hangt af van hoe groot de ingang moet zijn!
  • 3 x plafondsteunen

Bouw van de cat-safe ingang – kat in het appartement maar veilig!

Plaats de telescoopstokken rond de ingang. Vervolgens wikkelt u het net boven en onder en rekt u de tribunes op de vloer en de muur. Waar u heen wilt, laat het net niet op de grond liggen.
Weegt de hele zaak naar beneden zodat de kat er niet door kan glippen en het net om de paal bij de ingang wikkelt.

Het hele ding is niet erg mooi – maar het is zonder boren, het is relatief snel op te zetten, het is stabiel en doet wat het moet doen: de kat binnen houden en Voorkom ontsnappen uit het appartement!

Als volgende fase van de uitbreiding ben ik nog steeds op zoek naar een telescopische paal van ongeveer 1 m lang – dat zou me de kartonnen muur redden. Toch heeft mijn kat met de kartonnen muur weer de mogelijkheid om extra te krabben.

Katzenstreu Empfehlung

Katzenfutter Empfehlung

Katzen Buch Empfehlung

Deckenspanner Empfehlung