PETPROTECT Katzenkrankenversicherung

Informatie en geschiedenis over hoe ze bij mij kwam.

medio 2004

Toen ik midden 2004 mijn eerste eigen pad betrok, besloot ik om een kat te houden. Ik kende het probleem van overvolle dierenasiels en wilde een dier de kans geven om met mij mee te gaan.
Het eerste bezoek bleek een geluksslag te zijn. Ik heb met een paar katten gespeeld om te testen welke ik leuk vind en vice versa. Maar deze kleine kat was de enige die op mijn rug sprong en zich comfortabel en zuiver voelde.

  • Tot op de dag van vandaag doet ze het nog steeds regelmatig!

Ze voelde zich thuis zodra ze binnenkwam. Het appartement bekeken, overal gesnoven.
De allereerste nacht sliep ze op mijn borst in bed. Kattenliefhebbers zullen zeker het troostende gevoel van een kleine, warme vilten bal op of bij zich hebben.

kattenallergie

Helaas kreeg ik na 4 weken een bewezen kattenhaarallergie. Ja. Vooral voor mij was het in die tijd een zeer moeilijke ervaring. Het was des te schokkender omdat ik in mijn jeugd katten had en nooit problemen had.

(2007) Vandaag heb ik de allergie heel goed onder controle. Dankzij linguale overgevoeligheid (vraag google), de allergieën voor de

De symptomen verdwijnen bijna na 2 jaar. En dit, hoewel ik in het begin heel sterk last had van astma – koud – niesklachten nadat de kat een paar weken bij me was.

Dus het is de moeite waard. Het enige wat je hoeft te doen is een doel hebben. Op dat moment had ik een goede dokter die me goed ondersteunde en ook de therapie met me doorliep.

De maanden en jaren gingen voorbij.

Elke avond toen ik thuiskwam van mijn werk, keek ik uit naar haar en zij keek naar mij uit en liet dat ook hardop zien.

Af en toe was er een nieuwe kattenboom, wat speelgoed of een nieuwe deken.
Ze had ook veel plezier met het verstoppen in de dekens van het bed. Toen ik een uur lang niet van haar zag of hoorde, was ik op zoek naar haar.

Februari 2006 – Eerste contact met mijn vriendin

Mijn nieuwe vriendin kwam me voor het eerst bezoeken. Niet alleen nam ze mijn kittens mee in haar hart, ook mijn kittens namen mijn vriendin mee in haar hart met diep grommen, mauwen en hobbelen.

Eind 2006 – Experimenteren met tweede kat

Eind 2006 heb ik geprobeerd om een tweede kat uit te nodigen in mijn appartement en zus te worden.
Ik ben bang dat het niet is gelukt. Na zes weken heb ik het opgegeven. De twee konden niet met elkaar overweg, mijn oude kat werd zelfs ziek. Stress, denk ik, want dat was de eerste keer in al die jaren dat ze ziek was.

  • Met een heel zwaar hart bracht ik de tweede kat terug, waar ik vandaag nog steeds medelijden mee had.

Medio 2007 verhuisde ze naar een ander appartement met

… en voelt hoe ik het vind en hoe je het merkt, hier nog beter dan in de oude plaats!

Ik hoop dat het nog vele jaren bij mij blijft. Gezond en geschikt voor ouderen.

Omdat ze een binnenkat is, hoef ik me gelukkig geen zorgen te maken over de gevaren die buiten op straat en op paden schuilen. De kat van mijn ouders werd doodgedreven voor ons eigen huis. Je wilt niet zo’n ervaring hebben met je eigen kittens.

Ze krijgt regelmatig goed eten. 1 x per jaar naar de dokter.

  • En ze verbergt zich het liefst in kartonnen dozen en houdt ervan om ze te krabben, de hele dag door te slapen en zich door het appartement te haasten om de overtollige energie te laten ontsnappen.

medio 2008

Nu is ze geland in een nieuw appartement. Bijna twee keer zo groot als de oude, met een balkon dat ze elke avond “bewaakt” en veel meer ruimte om rond te rennen. in het appartement!

medio 2010

Ze leeft nog steeds een gezond en levendig leven bij mij en houdt van iedereen die bij mij woont.

In haar hele carrière had ze zelfs een vogel gevangen! En zet het in mijn appartement als bedankje. Hoe een kat een vogel weet te vangen, hoewel kat en vogel van elkaar gescheiden worden door een kattenbeschermingsnet – mysterieus.

Nu in 6 jaar staat het Noire: 2:0 – 1 muis en 1 vogel gedood 🙂

Katzenstreu Empfehlung

Katzenfutter Empfehlung

Katzen Buch Empfehlung

Deckenspanner Empfehlung