Lees hier welk kattenvoer ik voor mijn kat voer in droogvoer en natvoer. Wat voer ik – hoe voer ik mijn kat? Graanvrij voer, zonder tarwe!

Kleinere tips en trucs voor voeding en het voeren van de kat

Allereerst zijn mijn kittens niet zo kieskeurig. Na nu Sinds 2004 met mij zijn er een paar dingen gebleken die ze heel goed vindt en tolereert.

Dus ik geef mijn kat ze te eten:

 • 1x per dag kom Aldi natvoer gevogelte als natvoer met de gele opdruk. Zorg er gewoon voor dat je een soort suiker krijgt ZONDER suiker. Het spul is natuurlijk niet van topkwaliteit en helaas weet ik wat er in zit (veel dierlijke bijproducten). Maar ik heb ook kwaliteitsproducten geprobeerd, waarvan de kat het dunste fluitje kreeg. Omdat katten meestal niet veel drinken en vaak nierproblemen hebben, wil ik het probleem wat verlichten met de combinatie van natvoer en droogvoer.
 • Vers water voor de kat. Wordt regelmatig vervangen. Natuurlijk in de roestvrijstalen voerbak, omdat plastic voerbakken, zoals ik al schreef, weekmakers bevatten die allergieën veroorzaken.

kattenvoer kattenvoer katten voeden voeding dieet huiskatten

 • Graanvrij droogvoer voor katten. Ik ben sinds 2011 op . Ook al is Orijen duurder zonder graan, het is van hogere kwaliteit, veroorzaakt geen allergieën en bevat geen kankerverwekkende additieven zoals BHT, BHA! Als u een lange levensduur voor uw kat wilt, vergeet dan niet: graanvrij, geen conserveringsmiddelen zoals BHA, BHT.
  Ik ergerde me helaas dat ik het probleem met conserveringsmiddelen en granen zo laat herkende Helaas, het is zelfs het geval dat in would-be premium voedingsmiddelen zoals Royal Canin Indoor, die ik heb gevoed voor jaren, BHA, BHT, en een hoog percentage van graan is.
  Premium diervoeder met granen? Dus niet echt veel beter dan supermarktmaaltijden…..
  Koop hetzelfde hoogwaardige graanvrije voer voor katten, uw kat leeft langer, krijgt geen allergieën, wordt niet zwaarlijvig.

In eerste instantie geloofde ik niet dat voedsel van hoge kwaliteit de prijs zou rechtvaardigen. Maar dat is het echt! De kat eet minder, omdat ze veel sneller tevreden is over de kwaliteit van het voer. Uiteindelijk is een duurder voedsel niet duurder dan een goedkoop voedsel! En op de lange termijn bespaart u hoge dierenartsrekeningen. Blinde beslissingen op korte termijn hebben vaak nadelen op lange termijn!

 • Moutpasta voor de kat. Omdat ze een binnenkat is, krijgt ze moutpasta voor haarballen. Ofwel plaatst u een deel van het kattengras in uw appartement, ofwel neemt u . Kattengras leeft niet zo lang bij mij en ik vind het lastig. Moutpasta is zeer goed voor het kitten. Ik gebruik Gimpet’s. Zorg er gewoon voor dat er geen E-nummers als additieven aanwezig zijn.
 • 1/2 biologisch ei per week voor de kat om te voeren. Aangezien ALDI biologische eieren aanbiedt, ook al zijn ze vrij duur, geef ik ze één keer per week aan mijn kat.
 • Ze krijgt geen traktaties. Geen tafelresten, geen kaas, geen kaas, geen Mlich, helemaal niets. Soms kun je haar er niet van weerhouden om een bord te likken omdat het sneller is. Maar in principe vermijd ik dat. Het is niet goed voor de katten. Verder zijn rozijnen, uien, chocolade en chocolade zeer giftig voor katten!
 • Kattengras. Ik las een ingenieuze tip – zo logisch en ik vroeg me af waarom ik er zelf niet aan dacht: Eenvoudig in plaats van het bevochtigen en optrekken van het hele deel, slechts 1/3 van het deel! Dat gaat dan niet zo snel rotten en blijft vet voor de kat! Maar pas op! Als het gras niet wordt gebruikt of lange tijd niet is gegeten, kan de kat kotsen op het eerder gegeten voedsel. Het is geen big deal. Maar men moet het weten!

Hoe voer ik mijn kat?

Ik voer een keer in de avond een kom natvoer. Anders heeft de kat vers water in de 2 andere kommen en altijd een volle kom met droogvoer. Omdat ze niet de neiging heeft om overgewicht te hebben, kan ze alle droge voeding eten die ze wil.

Empfehlenswertes Futter

 • Applaws - absolut hochwertiges Futter - ohne Getreide und giftige Zusatzstoffe!!! bei Amazon kaufen
 • Orijen Katzenfutter ohne Getreide bei Amazon kaufen