PETPROTECT Katzenkrankenversicherung

Gezonde voeding van en met en voor katten – voeding, gezondheid met huiskatten, gezondheid met huiskatten, aangepaste optimale graanvrije voeding met huisvesting katten, correct voeden.

Top Artikelen

Test BIOPLAN kattenbakstrooisel van maïs BIO Plan Öko | Kattenbakstrooisel Test

Kattenvoer zonder dierlijke bijproducten

Test Purizon volwassen kip vis vs. Orijen kip kip kat

Allereerst moet ik zeggen dat iedereen het recht heeft om zijn kat te voeden zoals hij wil! Sommigen geven de voorkeur aan het ene voedsel, anderen aan het andere, sommigen geven de voorkeur aan droogvoer, anderen aan natvoer, weer anderen aan een combinatie van beide. Ik geef je wat ik je geef en ik vertel je waarom!

Wat voer ik mijn kat? Kattenvoer, droogvoer en natvoer voor katten

Ik voer één kom natvoer per dag, dit is van de Aldi, variëteit gevogelte, en ik zorg ervoor dat het geen suiker bevat. Waarom geef ik de kat natvoer van Aldi? Ik ben er vele jaren geleden mee begonnen, en ik wil het niet uittrekken, want de kat is gewend aan dit voer.

Droogvoer voor katten, platte katten, huiskatten.

Beste droogvoer, graanvrij voor katten: Voedsel voor katten alleen graanvrij, zonder graan! Ik heb het dieet van mijn kat veranderd, zodat ik geen graan meer in het dieet voor haar laat zitten (ik eet overigens zelf geen graan meer). Katten zijn geen konijnen, katten zoals mensen, tolereren geen graan op de lange termijn! Ik kan je niet toelaten Daarom worden de volgende producten aanbevolen voor kattenvoer zonder granen:

Dieetvoeding Huiskat / Kat

Deze producten bevatten een hoog percentage eiwitten, gezonde vetten en sommige groenten. Ze bevatten geen graan, geen rijst en zijn ook een uitstekende bron van voeding en voedsel voor katten.
De prijs kan hoog zijn, maar de kat eet er minder van, en u bespaart ook het geld voor dure veterinaire onderzoeken voor de komende jaren.
Goede voeding loont, zowel bij mensen als bij katten.

Hoe belangrijk is water voor de kat?

De kat heeft niet zo veel water nodig dat ze veel water opneemt over het voer als het natvoer wordt gevoerd. Katten zijn ook voormalige woestijndieren en zweten niet zoals mensen. Toch hebben ze natuurlijk water nodig. Dit is een van de redenen waarom ik een portie natvoer per dag voer, zodat het de juiste hoeveelheid vocht absorbeert. Anders verdeel ik 2 voerbakken gevuld met water in mijn appartement, zodat het ook toevallig water kan opnemen.

Dagelijks water verversen – voor de kat

Ik ververs het water niet elke dag, omdat ik de ervaring heb opgedaan dat ze vaker drinkt als het water ongeveer 2-3 dagen oud is.

Katzenstreu Empfehlung

Katzenfutter Empfehlung

Katzen Buch Empfehlung

Deckenspanner Empfehlung