PETPROTECT Katzenkrankenversicherung

Wat kan een slechte adem betekenen bij katten? Mijn kat had al een tijdje een slechte adem gehad, en tijdens een jaarlijks bezoek aan de dierenarts merkte ik dat er veel tandsteen was.

Helaas moesten er een aantal tanden worden verwijderd, en natuurlijk is alles weer goed gedaan, inclusief de tandsteen. Slechts een paar dagen na de operatie merkte ik dat mijn kat geen slechte adem had! In deze video vertel ik u dat als uw kat een slechte adem heeft, u zo snel mogelijk naar de dierenarts moet gaan! Omdat een slechte adem, bij mensen, zoals bij dieren, niet normaal is, en meestal wijst op slechte tanden…..

Empfehlenswertes Futter

  • Applaws - absolut hochwertiges Futter - ohne Getreide und giftige Zusatzstoffe!!! bei Amazon kaufen
  • Orijen Katzenfutter ohne Getreide bei Amazon kaufen